Prou massacres a Síria

Dimarts 4 d’abril, més de 60 civils han mort a la regió d’Idlib (100 segons algunes fonts), a Khan Cheikhoun, després d’un bombardeig amb armes químiques a mans de l’aviació del règim de l’Assad i els seus aliats.

Després de l’acord entre els EEUU i Rússia del 2013, de “desmantellament de les armes químiques”, les massacres per part del règim i els seus aliats han continuat amb tot tipus d’armament. Després de l’inici de la revolució que va començar pacíficament el 2011, la repressió, els bombardejos i els enfrontaments armats han  causat més de 320.000 morts, segons l’ONU. Aquesta xifra segurament és dues o tres vegades més gran si tenim en compte els desapareguts i les morts com a conseqüència de la fam i per la manca d’atenció mèdica i sanitària.

Aquí  és a on porten aquests acords que tenen per objectiu mantenir Bachar Al Assad al poder. Més que mai, exigim:

  • Aturada immediata de tots els bombardejos a Síria!
  • Aixecament immediat de tots els setges!
  • Alliberament immediat de tots els presos polítics!
  • Sortida de totes les forces estrangeres a Síria!
  • Mobilització internacional per l’ajuda humanitària i per l’acollida dels refugiats!

Ni Assad, ni Daesh! És el poble sirià i només ell qui ha de decidir el seu futur. La reivindicació del poble sirià per la marxa de l’Assad i la fi del seu règim, immediatament i sense condicions, és legítima.

 

PER TOT AIXÒ US CONVOQUEM EL PROPER DIVENDRES 7 D’ABRIL A LES 19:30H A LA PLAÇA ST. JAUME, DE BARCELONA, PER HOMENATJAR A LES VÍCTIMES I EXIGIR LA FI DE LES MASSACRES I DE LA IMPUNITAT DE TOTS ELS CRIMS COMESOS CONTRA LA POBLACIÓ CIVIL SIRIANA.

 

TADAMON

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s