Adhesió d’entitat · Adhesió personal

Tadamon Catalunya és un espai —format per persones i entitats compromeses amb la justícia social, els drets humans i la pau— solidari amb les lluites populars i revolucions a l’Orient Mitjà i el Nord d’Àfrica que durant la primavera àrab de 2011 van esclatar en demanda de justícia, dignitat i llibertat.

Síría centra la nostra atenció. La repressió brutal i criminal del règim davant una revolta pacífica i ciutadana, la progressiva aparició de grups terroristes i reaccionaris que han afegit més abusos i vulneracions de drets humans, així com les constants ingerències de països i potències estrangeres que hi intervenen en funció del seus interessos tot ignorant la població civil, han convertit Síria en una tragèdia humanitària sense precedents.

A diferència de tots aquests actors, a Tadamon Cat ens preocupem per la població siriana que ha patit i pateix una intolerable barbàrie i ens solidaritzem amb les persones i grups que, encara avui, defensen els objectius inicials de la revolta de 2011.

Qualsevol solució passa per la fi de la guerra, el respecte als drets humans, l’assumpció de responsabilitats després d’anys d’abusos i actes criminals, la llibertat d’expressió de les diverses creences religioses i la llibertat dels diversos pobles de la regió, com el kurd.

Fem nostres les campanyes que exigeixen a les institucions respecte al dret d’asil i reclamen l’acollida efectiva de persones refugiades, així com les que rebutgen el racisme i la islamofòbia.